(too old to reply)
MainEngineThread is returning 1620?
i***@menshen.net
2007-09-04 07:56:25 UTC
Hi,

I was able to install MSCOM2007 on a lab server, but now I can't
install it
on production and I get the following error in the initial step of
the
installation even though I have all the pre-requisites according to
the
wizard.

=== Verbose logging started: 9/3/2007 18:08:37 Build type: SHIP
UNICODE
3.01.4000.4042 Calling process: C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\SetupOM.exe
===
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: Resetting cached policy values
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: ******* RunEngine:
******* Product: C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\server
\AMD64\MOM.msi
******* Action:
******* CommandLine: **********
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: Note: 1: 2203 2: C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\server
\AMD64\MOM.msi
3: -2147286960
MSI (c) (88:18) [18:08:37:194]: MainEngineThread is returning 1620
=== Verbose logging stopped: 9/3/2007 18:08:37 ===
Robin Drake
2007-09-05 17:02:22 UTC
1620 - This installation package could not be opened. The C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\server\AMD64\MOM.msi
cannot be found at this location.
Post by i***@menshen.net
Hi,
I was able to install MSCOM2007 on a lab server, but now I can't
install it
on production and I get the following error in the initial step of
the
installation even though I have all the pre-requisites according to
the
wizard.
=== Verbose logging started: 9/3/2007 18:08:37 Build type: SHIP
UNICODE
3.01.4000.4042 Calling process: C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\SetupOM.exe
===
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: Resetting cached policy values
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: Machine policy value 'Debug' is 0
******* Product: C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\server
\AMD64\MOM.msi
******* CommandLine: **********
MSI (c) (88:18) [18:08:37:163]: Note: 1: 2203 2: C:\Documents and
Settings\Administrator\Desktop\en_scom_2007_cd_X13-72525\server
\AMD64\MOM.msi
3: -2147286960
MSI (c) (88:18) [18:08:37:194]: MainEngineThread is returning 1620
=== Verbose logging stopped: 9/3/2007 18:08:37 ===